EL VOSTRE LLEGAT PERDURARÀ

Avui el Grup IP, el formem Iniciatives i Programes, Itínere, Educare XXI i GiS. Som una plantilla mitja de 600 persones. Però tot aquest ambiciós projecte, va començar amb la capitalització de l’atur de dos joves l’any 1990, dos persones molt especials i estimades per nosaltres, el Ricard Campàs i el Dani Fernández.

 

Al projecte hem anat afegint-nos, pujant i baixant del tren, diferents socis i sòcies, i centenars i centenars de professionals del món social i l’educació. Al llarg d’aquests anys, hem fet concerts, exposicions, cursos, kilòmetres i kilòmetres de túnels del terror, festes holly, sales d’estudi, festes majors, parcs de nadal i parcs d’inflables, hem organitzat jornades participatives per veïns i veïnes, dinàmiques de motivació per professionals de sectors diversos, hem fet diagnosis, estudis de viabilitat i plans locals de joventut…

Tots els nostres projectes tenen un objectiu final comú, contribuir a construir una societat més justa, més cohesionada i més lliure.

Darrera de cada un dels serveis que gestionem, de cada centre obert, cada espai jove, cada punt d’informació, centre cívic, casal de barri o de gent gran, escola bressol etc… hi ha la voluntat de contribuir a fer una societat on tothom tingui les mateixes oportunitats.

Volem treballar per aquests objectius i treballarem per aquests objectius.

Aquest és l’ADN de l´empresa.

Gràcies a totes i tots. Gràcies especialment a aquells dos joves que van iniciar aquesta aventura fa 30 anys.

PROJECTES I SERVEIS